Werken bij

Werken als gezelschapsdame bij Gentlemensclub Informale

Veel vrouwen fantaseren over hoe het zou zijn om te werken als
gezelschapsdame. Naast hoge verdiensten zijn spanning en opwinding redenen om dit werk te doen.

Ben jij een stijlvolle aantrekkelijke dame die geïnteresseerd is in mensen en de wereld en houdt je van flirt en seksuele spanning? Hou jij er van om mensen te teasen en gepleased te worden, zowel lichamelijk als mentaal? Werk je graag wanneer je zelf wilt, voor uitermate goede verdiensten? Dan hebben wij de juiste baan voor jou.

Uiterlijke en karakter
Sexiness is niet alleen gebaseerd op je uiterlijk. Je uitstraling en het effect dat je hebt op de mensen die je ontmoet. Het is een juiste combinatie van uiterlijk, karakter en stijl wat je een succesvolle escortdame maakt. Wij zijn op zoek naar dames tussen de 21 en 45 jaar met een goed geproportioneerd lichaam, een verzorgd uiterlijk, een sprankelende persoonlijkheid en brede algemene ontwikkeling.

Ervaring
Je hoeft niet per se ervaring en vaardigheden te hebben om in deze branche te werken. Wij zullen je ondersteunen wat je moet weten, zoals etiquette, verleidingstechnieken en de totale service op basis van de waarde van Gentlemensclub Informale

Beschikbaarheid
Om bij ons te werken hoef je niet 24×7 beschikbaar te zijn. we kunnen de dagen en tijden die jou het beste uitkomen gewoon bespreken. Een van de voordelen die onze dames ervaren, is de flexibiliteit om hun eigen werktijden te bepalen.

Verdiensten
Wij zijn van mening dat de dames die werkzaam zijn bij Informale recht hebben op de verdiensten over de werkzaamheden die zij verrichten. Voor extra services en of specialiteiten die je aanbiedt kun je contant een bijbetaling vragen.

Hoe we werken
Alle gezelschapsdames werken via de waarden van Informale. De belangrijkste punten zijn: Duidelijkheid naar de klanten met betrekking tot tarieven en afspraken, betrouwbaarheid, discretie, optimale service en absolute professionaliteit, alles met een personal touche en warm; nooit afstandelijk.

Verdere informatie

Indien je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Het gesprek is informeel zonder verplichtingen als vrouwen onder elkaar. Je kunt vragen naar Lisa via T: 06 – 27287156